Wie zijn wij, en wat doen wij met aluminium


Bacron Aluminium Profielen ontwikkelt, realiseert en levert; op maat gemaakte aluminium producten, en standaard aluminium systemen. Begin 2008 verkreeg Bacron, het in Nederland unieke, Norcan dealerschap. Norcan is een toonaangevende fabrikant van aluminium profielen. Met deze aluminium profielen maken wij een breed scala aan producten, denk bijvoorbeeld aan; een productielijn voor doppen, machineafschermingen, een rollenbank of cabine, balustrade of trap, werktafel of een ander meubel, een reclamezuil of frame, podium en lichtbak, zelfs een audiomeubel of brievenbus, en nog veel meer. De resultaten van ons werk implementeren we over het algemeen op locatie. Vanuit Heeten in Overijssel zetten we de zaken in beweging.

Functioneel en esthetisch aluminium profiel


Het Norcan profielsysteem is al meer dan twintig jaar een sterk en doordacht aluminium constructieprofiel. De functionele en esthetische eigenschappen van dit aluminium profiel blinken uit in eenvoud. De grote kracht van dit aluminium profielsysteem is de H-structuur in combinatie met de universele M8 bevestigingsmiddelen, zodat zeer stabiele verbindingen kunnen worden gemaakt.

Denken in aluminium oplossingen


Bent u op zoek naar een originele en kwalitatief hoogstaande oplossing op maat, of misschien een bewezen standaard aluminium systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bacron Aluminium Profielen produceert en levert u graag het juiste aluminium product.

Paul Reimert,
Bacron Aluminium Profielen

Privacyverklaring

Delen op