Over Bacron

Bacron levert aluminium profielen om zelf aluminium producten samen te stellen, die geheel voldoen aan uw eigen wens en behoefte. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een product in elkaar zetten? Neem dan contact op met Bacron, want het is ook mogelijk om onze professionals in te schakelen om op maat gemaakte aluminium producten te maken, zoals frames, machine-afscherming, beschermkappen, hekwerken, kasten, ramen en deuren, een verstelbare werktafel, een trap of een bordes.

Persbericht: Nieuwe webshop voor Bacron Heeten

Dit mag u verwachten van Bacron

Aluminium constructieprofielen van hoge kwaliteit

De aluminium constructieprofielen zijn van Norcan, een toonaangevende fabrikant van aluminium profielen. Op een eenvoudige manier kunt u met de Norcan-profielen een sterk en mooi product van hoge kwaliteit maken.

Functionele, esthetische en stabiele aluminium verbindingen

De functionele en esthetische eigenschappen van onze aluminium profielen blinken uit in eenvoud. De grote kracht van ons aluminium profielsysteem is de H-structuur in combinatie met de universele M8 bevestigingsmiddelen, waarmee u zeer stabiele verbindingen kunt maken.

Meedenken bij het realiseren van aluminium producten

Bent u op zoek naar een originele en kwalitatief hoogstaande aluminium oplossing op maat? Bacron levert u graag het juiste aluminium product! Heeft u vragen over welke profielen voor uw product het meest geschikt zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

img

Norcan dealerschap

Bacron is dealer van Norcan, een toonaangevende fabrikant van aluminium profielen. Dankzij de unieke Norcan profiles heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en andere onderdelen nodig om van de aluminium profielen een product te maken. Ieder Norcan aluminium profile is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met Norcan profiles een sterk en mooi product te maken.