Nieuwe webshop Bacron Heeten

Sinds kort beschikt Bacron uit Heeten over een volledig nieuwe webshop waar u unieke aluminium profielen kunt bestellen om producten op maat te maken, zoals frames, machine-afscherming, beschermkappen, hekwerken, kasten, ramen en deuren, verstelbare werktafels, trappen en bordessen. Voor deze webshop is gekozen voor het innovatieve platform van het Raalter bedrijf XELshop.  

Paul Reimert is directeur van Bacron en erg tevreden met de nieuwe webshop. “Dankzij de professionals van XELshop ziet de webshop er aantrekkelijk uit en kunnen bezoekers snel en eenvoudig losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires bestellen. Met onze unieke profielen is het mogelijk zelf een aluminium product op maat te bouwen, dat helemaal voldoet aan alle wensen. En wil of kan iemand niet zelf een product in elkaar zetten, dan bouwen onze vakmensen de gewenste constructie wel, uiteraard in goed overleg met de klant”.

 

Unieke aluminium profielen

Bacron is dealer van Norcan, een toonaangevende fabrikant van aluminium profielen. Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en andere onderdelen nodig om van de aluminium profielen een product te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met de Norcan-profielen van Bacron een sterke en mooie constructie te bouwen.

 

Sterker uit de crisis door online zakendoen

Dennis Haarman van XELshop: “Dankzij het prettige overleg met Paul hebben we een mooie webshop kunnen realiseren. Het voldoet volledig aan de wensen van Bacron en we hebben daar onze expertise op het gebied van e-commerce aan toegevoegd. Naast Bacron hebben we al talrijke bedrijven geholpen met het benutten van de mogelijkheden die online zakendoen biedt. Door de coronacrisis zijn veel ondernemers wat afwachtend en onzeker, maar door nu te investeren in digitaal zakendoen kom je juist sterker uit de crisis. Dat bewijst Bacron wel die al veel positieve reacties heeft gehad op de nieuwe webshop”.