Aluminium wegbewijzering

Bacron uit Heeten levert maatwerk in bewegwijzering voor binnen en buiten. Schakel daarom onze expertise in als u op zoek bent naar effectieve bewegwijzering. Bacron is actief met bewegwijzering in Raalte, Heeten, Deventer, Zwolle en op tal van andere locaties.

 

Heeft u interesse naar of vragen over alle mogelijkheden die Bacron biedt rond bewegwijzering? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak door contact met ons op te nemen via info@bacron.nl of door te bellen naar 0572 - 380 543.

1

Werkwijze

Bacron biedt een totaalpakket op het gebied van bewegwijzering. Wanneer u ons inschakelt voor de bewegwijzering binnen en/of buiten uw bedrijfspand, dan bestaat onze dienstverlening uit:

- Advies
- Inventarisatie
- Dtp-werkzaamheden met een partner
- Productie
- Montage

U ziet het, wij regelen alles voor u rond het ontwerpen, produceren en installeren van de bewegwijzering! Is dat niet prettig?

2

Functioneel en een fraaie uitstraling

Wanneer bezoekers uw pand binnenkomen, moeten ze natuurlijk meteen kunnen zien waar alles te vinden is. Waar is de receptie? Waar is de nooduitgang? Welke afdeling zit op welke etage? Met de bewegwijzering van Bacron krijgen uw bezoekers alle duidelijkheid die ze wensen. Bacron biedt o.a.:

- Etageborden
- Verwijsborden
- Informatieborden
- Overzichtsborden

Uiteraard is bewegwijzering op de eerste plaats functioneel. U wilt dat uw bezoekers eenvoudig en snel op de plaats van bestemming komen. Maar de bewegwijzeringsborden van Bacron zien er ook fraai uit en bieden een verzorgde uitstraling. Daarmee laat u een goede eerste indruk achter bij uw bezoekers.