Aluminium verstelbare werktafel

Zelf een aluminium verstelbare werktafel bouwen kan prima met constructieprofielen van Bacron. Door het gebruik van aluminium profielen is het verstelmechanisme van de in hoogte verstelbare werktafel eenvoudig te monteren. Een goede ergonomische werktafel op maat beschermt de gezondheid van uw medewerkers. Verder is het profielsysteem uitermate geschikt om een werkplek eenvoudig aan te passen.

1

Werkwijze

Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en ander materiaal nodig om van de aluminium profielen een werktafel te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met de Norcan-profielen een verstelbare werktafel op maat te maken.

2

Enkele voorbeelden van verstelbare werktafels

Elektrisch verstelbare werktafel

Ergonomie en flexibiliteit zijn de belangrijkste voordelen van elektrisch in hoogte verstelbare werktafels. Met de constructieprofielen van Bacron is ook een elektrisch bedienbare uitvoering te maken met vier vooraf instelbare hoogtes. Ideaal als er door medewerkers van diverse grootte gewerkt wordt aan dezelfde werktafel.

Mobiele werktafel

Een mobiele werktafel is handig als de werktafel op verschillende plaatsen moet komen te staan. Met de constructieprofielen van Bacron bouwt u een mobiele werktafel waarmee u optimaal gebruik maakt van uw ruimte. Ook een mobiele computertafel is te maken naar uw eigen wensen en behoeften, bijvoorbeeld een in hoogte verstelbare werktafel.

3

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Bacron als u vragen heeft over werktafels die in hoogte verstelbaar zijn. In onze webshop koopt u losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires om zelf een aluminium verstelbare werktafel te bouwen. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een aluminium werktafel maken? Neem dan contact op met Bacron. Dan bouwen onze professionals voor u een aluminium werktafel op maat, die helemaal voldoet aan al uw wensen.

Bacron levert ook aluminium profielen en accessoires voor frames, machine-afscherming, hekwerken, beschermkappen, ramen en deuren, kasten, trappen en bordessen.

Bij Bacron wordt alles van aluminium op maat voor u gemaakt, zoals beschermkappen, hekwerken, ramen en deuren, kasten en trappen en bordessen.