Aluminium trap en bordes

Zelf een trap en bordes maken met de aluminium constructieprofielen van Bacron kan prima, maar u kunt ook een aluminium trap met of zonder bordes laten maken door de professionals van Bacron, zoals een aluminium machinetrap, een platform of een industriebalustrade.

1

Werkwijze

Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en ander materiaal nodig om van de aluminium profielen een trap en bordes te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met de Norcan-profielen een solide en veilige trap met of zonder bordes van aluminium op maat te bouwen.

2

Enkele voorbeelden van trappen en bordessen

Aluminium trap

Met de aluminium profielen van Bacron is het mogelijk om o.a. een aluminium trap, een aluminium buitentrap of buitentrap op maat te maken met veilige aluminium traptreden. De mogelijkheden zijn talrijk voor een trap die past bij elke ruimte, werkhoogte en gewicht. U kunt uiteraard ook bij onze professionals een alu trap op maat bestellen.

Aluminium bordes

U breidt uw werkbereik uit door een bordes of platform te bouwen met aluminium constructieprofielen van Bacron. Een bordes dient als verhoogd werkgebied of als tussenstuk tussen verschillende trappen.

Aluminium trapprofielen

Met de aluminium profielen van Bacron kunnen in elke gewenste maat aluminium trapprofielen gerealiseerd worden. Aluminium trapprofielen zijn licht en toch sterk, uitermate duurzaam en het materiaal heeft nauwelijks onderhoud nodig.

3

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Bacron als u vragen heeft over trappen en bordessen. In onze webshop kunt u losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires kopen om zelf een aluminium trap of bordes te bouwen. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een trap en/of bordes maken? Neem dan contact op met Bacron. Dan bouwen onze professionals voor u een alu trap en bordes op maat.

Bij Bacron wordt alles van aluminium op maat voor u gemaakt, zoals frames, beschermkappen, hekwerken, ramen en deuren en werktafels.