Aluminium ramen en deuren

U kunt aluminium ramen en deuren zelf samenstellen met aluminium profielen van Bacron. Aluminium ramen en alu deuren zijn te maken in diverse maten en indelingen. Een raam of deur van aluminium is duurzaam en vormvast, licht en stevig, veilig en onderhoudsvriendelijk.

1

Werkwijze

Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en ander materiaal nodig om van de aluminium profielen een raam of deur te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met de Norcan-profielen een raam of deur te maken.

2

Enkele voorbeelden van ramen en deuren

Aluminium raamprofiel

Een aluminium raamprofiel ziet er strak en modern uit. Met de aluminium profielen van Bacron kan in elke gewenste maat een raamprofiel gemaakt worden. Door een raamprofiel te poedercoaten of te wrappen krijgt het geheel een nog mooiere uitstraling. Aluminium raamprofielen zijn licht en toch sterk, uitermate duurzaam en het materiaal heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Aluminium schuifraam

Naast aluminium raamprofielen biedt Bacron ook profielen voor schuiframen aan. Hiermee kunt u aluminium schuiframen volledig afstemmen op uw wensen. Een aluminium schuifraam oogt modern en is ideaal voor wie veel licht wil creëren in huis of bedrijf. Bovendien vraagt een aluminium schuifraam erg weinig onderhoud.

Aluminium draai-schuif deuren

Bacron levert ook aluminium profielen voor draai-schuifdeuren. Hiermee maakt u aluminium deuren in verschillende uitvoeringen, afgestemd op uw wensen. Deze deuren kunnen worden voorzien van een handgreep of slot.

3

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Bacron als u vragen heeft over ramen en deuren. In onze webshop kunt u losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires kopen. Hiermee kunt u zelf een aluminium raam of deur bouwen. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf alu ramen of deuren maken? Neem dan contact op met Bacron. Dan bouwen onze professionals voor u een aluminium raam of deur op maat, die helemaal voldoet aan al uw wensen.

Bij Bacron wordt alles van aluminium op maat voor u gemaakt, zoals beschermkappen, hekwerken, frames, werktafels en trappen en bordessen.