Aluminium machine afscherming

Aluminium constructieprofielen van Bacron zijn erg geschikt voor het zelf bouwen van een machine afscherming. Als een machine afscherming wettelijk is voorgeschreven, dan gaat het veelal om zogeheten CE-afschermingen. Dankzij onze unieke verbindingstechnieken is een afscherming machine eenvoudig aan te passen of uit te breiden bij wisselende omstandigheden. Desgewenst kunt u een machineafscherming op maat laten maken door de Bacron professionals.

1

Werkwijze

Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en ander materiaal nodig om van de aluminium profielen een machine afscherming te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met Norcan-profielen een solide machineafscherming van aluminium te bouwen.

2

Enkele voorbeelden van machine afscherming

Veiligheidshekwerk

Een veiligheidshekwerk of machine hekwerk is snel en eenvoudig te realiseren met aluminium constructieprofielen van Bacron. Een machine veiligheidshekwerk beschermt zowel personeel als processen en maakt uw productie veiliger en efficiënter.

Robotafscherming

Wie werkt met robots moet zorgen voor afdoende beveiliging. De aluminium constructieprofielen van Bacron voor robot afscherming zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Daarmee bouwt u een complete beveiliging, speciaal afgestemd op uw bedrijf. Een robot afscherming is flexibel en eenvoudig te installeren.

3

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Bacron als u vragen heeft over een machine afscherming. In onze webshop kunt u losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires kopen. Hiermee kunt u zelf een aluminium machineafscherming bouwen. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een machine afscherming maken? Neem dan contact op met Bacron. Dan bouwen onze professionals voor u een alu machineafscherming op maat, die helemaal voldoet aan al uw wensen.

Bij Bacron wordt alles van aluminium op maat voor u gemaakt, zoals beschermkappen, hekwerken, ramen en deuren, werktafels en trappen en bordessen.