Aluminium kast

U kunt zelf een aluminium kast samenstellen met aluminium kast profielen van Bacron. Een aluminium kast op maat is mogelijk in diverse maten en indelingen en biedt dan ook voor vrijwel iedere situatie een oplossing. Verder beschikt een alu kast ook nog eens over een lange levensduur.

1

Werkwijze

Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en ander materiaal nodig om van de aluminium profielen een kast te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met Norcan profielen een sterke en mooie kast te maken.

2

Enkele voorbeelden van kasten

Aluminium opbergkast

Een aluminium opbergkast is een mooie blikvanger in een industrieel interieur maar ook erg functioneel in uw werkruimte. In een werkplaats geeft een alu opbergkast een stoere uitstraling. Door het lichte gewicht van aluminium is de kast makkelijk verplaatsbaar.


Aluminium sportbox

Een aluminium sportbox is ideaal voor het opslaan van ballen en andere hulpmiddelen voor een training. De box kan op maat gemaakt worden en in iedere gewenste ruimte worden gemonteerd. De compartimenten zijn afzonderlijk afsluitbaar en een digitaal slot maakt elke locker voor iedereen beschikbaar.  Aluminium sportboxen zijn robuust en stabiel, waterbestendig en ze roesten niet. Verder kunnen ze gestapeld worden, zijn ze goed te reinigen en in vergelijking met andere materialen heel licht.

Aluminium transportkist

Een aluminium transportkist heeft een zeer lange levensduur door het robuuste en lichte aluminium. Transportboxen zijn te maken in verschillende maten en ideaal voor het opbergen van gebruiksvoorwerpen zoals fotoapparatuur, meetapparatuur, campingmateriaal, werkkleding of elk ander voorwerp.

3

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Bacron als u vragen heeft over kasten. In onze webshop kunt u losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires kopen. Hiermee bouwt u zelf een aluminium kast. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een kast maken? Neem dan contact op met Bacron. Dan bouwen onze professionals voor u een kast op maat, die helemaal voldoet aan al uw wensen.

Bacron levert ook aluminium profielen en accessoires voor frames, machine-afscherming, hekwerken, beschermkappen, ramen en deuren, werktafels, trappen en bordessen.

Bij Bacron wordt alles van aluminium op maat voor u gemaakt, zoals machine afscherming, frames, ramen en deuren, werktafels en trappen en bordessen.