Aluminium hekwerk

Zoekt u een aluminium hekwerk om uw terrein te omheinen of te beveiligen? Of bent u op zoek naar een aluminium balkonhek of een aluminium poort voor uw tuin? Bacron heeft de juiste profielen voor de constructie van aluminium poorten en hekwerk. Dankzij onze talrijke mogelijkheden kunt u ieder gewenst ontwerp realiseren en installeren.

1

Werkwijze

Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en ander materiaal nodig om van de aluminium profielen een hekwerk te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met de Norcan-profielen van Bacron een fraai aluminium hekwerk op maat te realiseren.

2

Enkele voorbeelden van hekwerken

Aluminium balkonhek

Een balkonhek van aluminium heeft veel voordelen, want het is onderhoudsarm, duurzaam en licht in gewicht. Bovendien behoudt een aluminium balkonhek een restwaarde, want aluminium is een 100% te recyclen materiaal. Een aluminium balkonhek is gemakkelijk zelf te monteren met de aluminium profielen en accessoires van Bacron, maar u kunt uw hek uiteraard ook door onze professionele monteurs laten maken en plaatsen.

Aluminium poort

Met de aluminium profielen en accessoires van Bacron maakt u zelf een op maat gemaakte aluminium poort, geheel naar al uw eigen wensen en ideeën vormgegeven. Bacron kan ook profielen leveren voor een compleet aluminium afscheidingssysteem, bestaande uit een afscheiding, tuinpoort en tuindeur. De aluminium afscheidingen, aluminium deuren en aluminium poorten kunnen naar uw eigen wens worden gecombineerd.

3

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Bacron als u vragen heeft over hekwerken. In onze webshop kunt u alle aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires kopen. Hiermee maakt u zelf een aluminium hekwerk. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een hekwerk maken? Neem dan contact op met Bacron. Dan bouwen onze professionals voor u een hekwerk op maat, dat helemaal voldoet aan al uw wensen.

Bij Bacron wordt alles van aluminium op maat voor u gemaakt, zoals beschermkappen, hekwerken, ramen en deuren, werktafels en trappen en bordessen.