Aluminium frame

Zelf een aluminium frame maken kan prima met alu constructieprofielen van Bacron, bijvoorbeeld een frame voor een CNC-machine, robotafscherming, afschermingen voor mechatronica, afscherming van een pers, rollenbanen en transportbanden. U kunt ook een aluminium frame laten maken door de professionals van Bacron.

1

Werkwijze

Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en ander materiaal nodig om van de aluminium profielen een frame te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met de Norcan profielen een solide frame van aluminium op maat te realiseren.

2

Enkele voorbeelden van frames

Aluminium spanframe

Een goed geplaatst aluminium spanframe met daarbinnen een spandoek of reclamebord is een perfecte manier om extra naamsbekendheid te krijgen. Voor elke onderneming of evenement is naamsbekendheid enorm belangrijk en het tonen van uw merk- of bedrijfsnaam levert vaak verrassend meer klandizie op. Bacron levert aluminium constructieprofielen voor alu frames op maat. De mogelijkheden zijn legio.

Aluminium machineframe

Een machineframe is snel en eenvoudig te maken met aluminium constructieprofielen van Bacron. Dankzij de unieke verbindingstechnieken is een machineframe eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Daardoor kunnen productielijnen die zijn opgebouwd uit alu frames eenvoudig worden aangepast bij wisselende omstandigheden.

Robotafscherming

Wie werkt met robots moet zorgen voor afdoende beveiliging. De aluminium constructieprofielen van Bacron voor robotafscherming zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Daarmee realiseert u, een complete beveiliging, speciaal afgestemd op uw bedrijf en volgens de geldende richtlijnen. Een robotafscherming is flexibel en eenvoudig te installeren.

3

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Bacron als u vragen heeft over frames. In onze webshop koopt u losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires om zelf een aluminium frame te maken. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een frame in elkaar zetten? Neem dan contact op met Bacron. Dan bouwen onze professionals voor u een alu frame op maat, die helemaal voldoet aan al uw wensen.

Bij Bacron wordt alles van aluminium op maat gemaakt, zoals beschermkappen, hekwerken, ramen en deuren, werktafels, trappen en bordessen.