Aluminium beschermkap

Een aluminium beschermkap maakt u eenvoudig zelf met de aluminium constructieprofielen van Bacron. Een beschermkap is erg geschikt als beschermkap machine, beveiliging frees-draai-zaagbank, beschermkap bewegende delen, beschermkap over een koi-vijver en talrijke andere toepassingen. Met een beschermkap op uw machines creëert u een veilige werkomgeving. Door machines goed te beveiligen kunnen uw medewerkers aan de slag in een betrouwbare en beschermde omgeving.

1

Werkwijze

Dankzij de unieke Norcan-profielen heeft u niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en ander materiaal nodig om van de aluminium profielen een beschermkap te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die veel sterker is dan de X-structuur. Op een eenvoudige manier is dan ook met de Norcan-profielen van Bacron een solide beschermkap van aluminium op maat te maken.

2

Enkele voorbeelden van beschermkappen

Beschermkap frees-draai-zaagbank

Een beschermkap beschermt de gebruikers van uw frees-draai-zaagmachine. Daarmee creëert u veiligheid op de werkvloer en een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Door veilig werken voorkomt u ongelukken. Met onze aluminium constructieprofielen voor beschermkappen is maximale veiligheid gegarandeerd bij het gebruik van uw machine.

Beschermkap bewegende delen

Een beschermkap bewegende delen zorgt voor een veilig gebruik van uw machine. Met onze aluminium constructieprofielen voldoet u aan de vereiste richtlijnen voor een professionele beschermkap op maat. Optimale veiligheid dus voor u en uw medewerkers.

Beschermkap vijver

Met onze aluminium constructieprofielen maken we een beschermkap over een koi-vijver waardoor temperatuurschommelingen van het water worden beperkt. Daarnaast helpt een vijveroverkapping bij het blad- en vuilvrij houden van de vijver in de herfst- en wintermaanden.

3

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Bacron als u vragen heeft over beschermkappen. In onze webshop koopt u losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires kopen om zelf een aluminium beschermkap te maken. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een beschermkap in elkaar zetten? Neem dan contact op met Bacron. Dan maken onze professionals voor u een beschermkap op maat, die helemaal voldoet aan al uw wensen.

Bij Bacron wordt alles van aluminium op maat voor u gemaakt, zoals frames, hekwerken, ramen en deuren, werktafels en trappen en bordessen.