Boardingveld bij SV HeetenAlle materialen boven het maaiveld geleverd en gemonteerd door Bacron BV.

Het nieuwe boardingveld van SV Heeten is in gebruik genomen en dus toegankelijk! Namens SV Heeten willen we via deze weg alvast iedereen danken voor zijn / haar bijdrage aan het realiseren van dit prachtige (bekijk de foto's en oordeel zelf) boardingveld. Zonder de inzet van vele betrokken vrijwilligers, waaronder het klusteam, welke samen met het duo Meijerink bijna elke dag in touw was om iets prachtigs te realiseren. Het is in de huidige tijd echt noodzakelijk dat we veel werk zelf verrichten, en gelukkig zijn er nog steeds mensen met een echt verenigingshart. Daar zijn we trots op en dat koesteren we nu maar weer eens te meer.
  
Daarnaast zijn er nog vele andere betrokkenen  geweest die hebben geholpen. Verder danken we met grote dank ook alle sponsoren welke vaak toch heel wat 'water bij de wijn' hebben gedaan, zodat we binnen het budget een fantastisch veld konden realiseren. En zoals dat vaak gaat hebben vrijwel alle sponsoren en betrokkenen uiteindelijk meer gedaan dan afgesproken. Dat is zeker geen vanzelfsprekendheid en ook dat was een onmisbare gouden schakel.
  
Verder heeft de CLUB van 50 enorm veel ondersteuning geboden. Verder zijn er leden geweest die hebben geholpen met de realisatie. Een mooi samenspel van CLUB van 50 en SV Heeten! De vereniging is de CLUB van 50 hier zeer erkentelijk voor.

De CLUB van 50 sprak "Ook voor ons is het een mooi project waarin we als CLUB van 50 laten zien dat we de vereniging een warm hart toedragen, waarbij we ons toeleggen op 'iets extra's', waarbij we het voetbaltechnische aspect van de vereniging een impuls geven door het aan te leggen extra veld (ook voor trainingen) en waarbij met de jeugd (die dit voornamelijk zal gebruiken) een impuls krijgt. Kortom; eigenlijk vallen vele kernwaarden van de CLUB van 50 samen in dit project.".  
  
Namens SV Heeten rest ons dan nog om niet alleen alle bovenstaande mensen, maar zeker ook nog alle andere betrokkenen te bedanken. Alle inzet is zoals altijd zeer welkom en hard nodig bij een vereniging. We zijn er trots op dat we dit hebben kunnen realiseren met alle betrokkenen!  
  

Datum 20/06/2017 Categorie Algemeen Bron SV Heeten
Delen op